Grilování v zimě
Když sněží…
… prší či padají kroupy…proč by to mělo vadit? Pokud rádi grilujete, grilujte - nezávisle na počasí!
Díky vybavení poklopem jsou všechny Weber grily použitelné za jakéhokoli počasí. Když bude venku pršet, Vy nemusíte zmoknout. Za mrazu se můžete u grilu ohřát. V každém případě jsou však grilované pokrmy díky poklopu chráněny a grilují se dál, aniž by bylo třeba gril otevírat kvůli obracení. Váš gril pracuje za Vás.
Všestranně využitelné a uživatelsky oblíbené jsou elektrické grily, které můžete používat také v domácnosti, na balkóně, venku za každého počasí.
Weber grily jsou vyráběny v Chicagu, Illinois, kde jsou automaticky testovány na extrémní klimatické podmínky. „ Díky našim extrémně chladným zimám se spoustou sněhu, vlhkým létům a spoustě bouřek je Chicago optimální oblastí pro testování našich grilů." říká Mike Kempster z oddělení výzkumu a vývoje společnosti Weber.
A výsledek? Plnohodnotný zážitek z grilování, na který jsme zvyklí z letních měsíců, ve stejné kvalitě i v zimě, na podzim či na jaře. A Vy jste celou dobu v suchu a teple! Třeba s oblíbenými plynovými grily Weber...
TIP: Zkuste připravit na Vánoce grilovanou husu nebo na Nový rok kapra, prostě vyzkoušejte zimní grilování určitě už letos.
<= ZPĚT na stránku VŠE O GRILECH A GRILOVÁNÍ