gamisport.cz » Expediční strava » Hlavní jídla » Summit To Eat dušené kuře Fajita s rýží velké balení 802200

(Vyprodáno) Summit To Eat dušené kuře Fajita s rýží velké balení 802200

UPOZORNĚNÍProdukt není skladem.

Kuře Fajita s rýží. .. více

Summit To Eat
více značky Summit To Eat

Doporučujeme také:

Kuře Fajita s rýží.

Složení:
Dlouhozrnná rýže (30%) / vařené kuřecí maso (12%) / rajčata (12%) / cibule (13%) / pálivé papričky (9%) / sladká kukuřice (9%) / řepkový olej, Fajita pasta (cibulový prášek, slunečnicový olej, citronová šťáva, cukr, česnek, paprika, sůl, Římský kmín, Chilli), červené fazole (3%), kukuřičná mouka, sůl.

Parametry:

Počet porcí    1
Hmotnost balení    213 g
Trvanlivost    7 let

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxyd železa pohlcující vlhkost)
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu a zamíchejte
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat. Proces trvá méně než 10 minut

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Mountain House vynikající přírodní aroma.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

  • Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
  •  Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
  •  Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například, 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
  • Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
  •  Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.