gamisport.cz » Expediční strava » Dezerty » Summit To Eat pudink s jablečnou drobenkou (Crumble) 812100

Summit To Eat pudink s jablečnou drobenkou (Crumble) 812100

Pudink s jablečnou drobenkou (Crumble). .. více

DOSTUPNOST ZBOŽÍ do 3 dnů

Cena vč. DPH143
Do oblíbených produktů
Přidáno do oblíbených
Summit To Eat
více značky Summit To Eat

Pudink s jablečnou drobenkou (Crumble).

Složení:
Plnotučné mléko (55%) / smetana (mléko) (24%) / zapečené ovesné vločky (vločky, cukr, řepkový olej, med) ( 8%) / pudingový prášek (kukuřičná mouka, barvivo E160 (b), ochucovadlo)(6%) / cukr, jablka (regulátor kyselosti; kyselina askorbová, kyselina citrónová) (1%).

Parametry:

Počet porcí    1
Hmotnost balení    87 g
Hmotnost po přípravě   
Energetická hodnota    447 Kcal
Bílkoviny   7.4 g
Sacharidy   53.5 g
Z toho cukry    26.4 g
Tuky   22.1 g
Z toho mastné kyseliny    12.7 g
Vláknina   2.4 g
Alergeny    mléko, obiloviny obsahující lepek (ovesné vločky)
Trvanlivost    7 let

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxyd železa pohlcující vlhkost)
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu (145 ml) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Mountain House vynikající přírodní aroma.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

  • Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
  •  Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
  •  Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například, 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
  • Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
  •  Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.

Dostupnost: do 3 dnů

Doporučujeme také: