ZIMNÍ VÝPRODEJ = slevy až 70% > NAKUPOVAT >>

(Vyprodáno) Summit To Eat dušené hovězí ve vlastní šťávě s bramborem 803100

(Vyprodáno) Summit To Eat dušené hovězí ve vlastní šťávě s bramborem 803100

Dušené hovězí ve vlastní šťávě s bramborem. .. více

Summit To Eat dušené hovězí ve vlastní šťávě s bramborem 803100

Složení:
Brambory (39%) /  dušené hovězí maso (10%) / mrkev (11%) / zelené fazolky (11%) / cibule (11%) / řepkový olej, rajský protlak, kukuřičná mouka, sůl, bílý pepř.

Parametry:

Počet porcí    1
Hmotnost balení    118 g
Hmotnost po přípravě    478 g
Energetická hodnota    622 Kcal
Bílkoviny    23.5 g
Karbohydráty    45.9 g
Z toho cukry    7.6 g
Tuky    36.2 g
Z toho mastné kyseliny    5.8 g
Vláknina    9.5 g
Trvanlivost    7 let

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxyd železa pohlcující vlhkost)
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu a zamíchejte
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat. Proces trvá méně než 10 minut

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Mountain House vynikající přírodní aroma.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

  • Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
  •  Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
  •  Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například, 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
  • Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
  •  Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.

Newsletter

O slevách a výprodejích informujeme e-mailem. Pro odběratele připravujeme také různé výhody.