Gamisport Cup 2016
Tipy na vánoční dárky pro sportovce

gamisport.cz » Expediční strava » Hlavní jídla » Mountain House Kuře a nudle

Mountain House Kuře a nudle

Kuře se zeleninou v tmavé fazolové omáčce s nudlemi. .. více

DOSTUPNOST ZBOŽÍ do 3 dnů

Cena vč. DPHod 185

Stihnu do Vánoc?

více značky Mountain House

Kuře se zeleninou v tmavé fazolové omáčce s nudlemi.

Složení:
vaječné nudle (60%) (pšeničná mouka, pasterizovaná vejce Egg (5%), sůl), vymrazené kuře a zelenina v tmavé fazolové omáčce obsahuje: kuře (19%), kuřecí vývar, cibule (19%), krájené papriky (13%), kukuřice (13%), krájené fazolové lusky (13%), rostlinný olej, pastu z černých fazolí (5%) (černé fazole (45%), voda, ocet, řepkový olej, cukr, sůl), česnek, kukuřičná mouka, černý pepř, sůl

Parametry:

Počet porcí    1 / 2
Hmotnost balení    120 g / 199 g
Hmotnost po přípravě    260 g / 428 g
Energetická hodnota    527 Kcal / 867 Kcal
Bílkoviny    27,9 g / 46,3 g
Karbohydráty    57,3 g / 95,1 g
Z toho cukry    5,6 g / 9,3 g
Tuky    18,8 g / 31,5 g
Z toho mastné kyseliny    1,6 g / 2,7 g
Vláknina    6,1 g / 10,1 g
Sodík    0,7 g / 1,2 g
Alergeny    vejce, sója, pšeničný lepek
Trvanlivost    5 let

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxyd železa pohlcující vlhkost)
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu a zamíchejte
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat. Proces trvá méně než 10 minut

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Mountain House vynikající přírodní aroma.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

  • Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
  •  Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
  •  Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například, 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
  • Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
  •  Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.

doba expedice: do 3 dnů

Doporučujeme také: