Gamisport Cup 2016
Tipy na vánoční dárky pro sportovce

gamisport.cz » Expediční strava » Hlavní jídla » Mountain House Chilli Con Carne

Mountain House Chilli Con Carne

Hovězí maso a červené fazole s cibulí v chilli rajčatové omáčce s rýží. .. více

DOSTUPNOST ZBOŽÍ do 3 dnů

Cena vč. DPHod 185

Stihnu do Vánoc?

více značky Mountain House

Hovězí maso a červené fazole s cibulí v chilli rajčatové omáčce s rýží.

Složení:
rýže (22%), nakládaná rajčata (rajčata, rajčatová šťáva, kyselina citrónová), cibule, mleté hovězí maso (16%), červené fazole (14%), rajčatový protlak, chilli, rostlinný olej, sůl, česnek

Parametry:

Počet porcí    1 / 2
Hmotnost balení    100 g / 166 g
Hmotnost po přípravě    450 g / 716 g
Energetická hodnota    478 Kcal / 794 Kcal
Bílkoviny    25,9 g / 43 g
Karbohydráty    43,2 g / 71,7 g
Z toho cukry    9,7 g / 16,1 g
Tuky    20,9 g / 34,6 g
Z toho mastné kyseliny    5,4 g / 9 g
Vláknina    7,2 g / 11,9 g
Sodík    0,1 g / 0,2 g
Trvanlivost    5 let

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxyd železa pohlcující vlhkost)
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu a zamíchejte
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat. Proces trvá méně než 10 minut

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Mountain House vynikající přírodní aroma.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

  • Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
  •  Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
  •  Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například, 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
  • Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
  •  Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.

doba expedice: do 3 dnů

Doporučujeme také: